Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir Valisi Süleyman Elban, gençleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlanacağı Cumhuriyet Meydanı'na davet etti.

        Valilikten yapılan açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kentte bir dizi etkinlik planlandığı, başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere çeşitli noktalarda programlar gerçekleştirileceği belirtildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Elban, İzmirlilerin ev ve iş yerlerini şanlı Türk bayrağı ile donatacağını, kentte bayram coşkusunun zirve yapacağını ifade etti.

        İzmirlileri Cumhuriyet Meydanı'nı doldurmaya çağıran Elban, şunları kaydetti:

        "Her milli bayramımızda olduğu gibi 19 Mayıs'ta da başta gençlerimiz olmak üzere tüm İzmirli hemşehrilerimi, etkinliklerimize katılmaya, özellikle Cumhuriyet Meydanı'mızı doldurmaya davet ediyorum. Ellerimizde bayraklarımız, yüreklerimizde vatan sevgisiyle Cumhuriyet'imizin aydınlık yarınlara ilerleyişini hep birlikte kıvançla kutlayalım."

        İzmir Valiliği koordinasyonunda 19 Mayıs Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda 09.30'da çelenk sunma töreniyle başlayacak kutlamalar, çeşitli etkinlikler ve gösterilerle 12.00'ye kadar sürecek.​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler