Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN’in Nusaybin ilçesinde motosikletle gelen 2 şüpheli, tartıştıkları kişilerin olduğu iş yerine pompalı tüfekle ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde hasar oluştu. Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı. 

        Olay, akşam saatlerinde Nursaybin ilçesi Abdulkadir Paşa Mahallesi Kanarya Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, iş yerine motosikletiyle gelen bir kişi, bir süre sonra içeridekilerle tartışmaya başladı. İş yerinden çıkıp motosikletiyle ayrılan şüpheli, daha sonra eli silahlı başka bir kişiyle iş yerinin önüne geldi. Pompalı tüfekle iş yerine ateş eden kişi, motosikletliyle bölgeden uzaklaştı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde hasar oluştu. İhbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay anı güvenlik kamerasına da yansırken, polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler