Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Vali Akkoyun, mesajında, sevgiyle çocuklarına doğru yolu gösteren annelerin, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın tükenmez kaynağı olduğunu belirtti.

        Annelerin yetiştirdiği, milli ve manevi değerlerine bağlı her bir evladın büyük ve güçlü Türkiye’nin geleceğine ışık saçtığını ifade eden Akkoyun, şunları kaydetti:

        "Evlatlarına kendilerini adayan annelerimiz yegane dua kapımızdır. Çocukların sığınağı olan annelerimizin hayır duaları da evlatlarının en güçlü kalkanıdır. Annelerimize sevgi ve saygı göstermek, Allah'ın emri, Peygamberimizin öğüdüdür. 'Cennet, anaların ayakları altındadır.' diyen bir inancın mensupları olarak bizler, annelerimizin ne kadar kutsal ve değerli olduğunun bilincindeyiz. Bu vesileyle ahirete irtihal eden annelerimize rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli anneleri ve eşleri başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler