Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsunspor sahasında Trabzonspor'u konuk edecek - Trabzonspor Haberleri
        1

        Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın Yılport Samsunspor'a konuk olacak. Bordo-mavili ekip, Karadeniz derbisinden galibiyetle ayrılarak 3. sıradaki yerini daha da sağlamlaştırmak istiyor.

        2

        Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

        3

        Trabzonspor, haftaya 58 puan ile 3'üncü sırada girdi. Son 3 resmi maçını kazanan bordo-mavili ekip, zorlu Samsun deplasmanından da galibiyetle ayrılarak üçüncülük hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

        4

        Trabzonspor'da sezonu kapatan Hüseyin Türkmen dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Sarı kart cezası sona eren Eren Elmalı'nın da 1 maçlık aranın ardından yeniden 11'e dönmesi bekleniyor.

        5

        Yılport Samsunspor ise 39 puanla 13'üncü basamakta yer alıyor. 5 maçtır kazanamayan kırmızı-beyazlılar, taraftarı önünde başarılı bir sonuç hedefliyor.

        6

        Yılport Samsunspor'da Satka sakatlığı; Fofana ve Dimata da sarı kart cezaları nedeniyle Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ