Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihi borç yükü ve transfer yasağıyla son 4 sezon içinde 3 kez küme düşerek Süper Lig'den ilk kez TFF 3'üncü Lig'e gerileyen Denizlispor'da yönetim değişti.

        Yeşil-siyahlıların EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulunda başkanlığa tek aday olan Ahmet Yalın Yıldırım seçildi. Mehmet Uz'un göreve yeniden talip olmadığı kulübün toplam borcu 430 milyon TL olarak açıklandı. Denizlispor’un Ahmet Yalın Yıldırım başkanlığında göreve seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Metin, Ali İnceören, Cemal Işık, Erdoğan Koçdemir, Fatih Veli Harktı, Güray Özkan, İlhan Üşür, Muhammet Kaplan, Murat Saylan, Nevzat Yılmaz, Volkan Gürsoy, Omay Kaan Aktürk, Ali Yörümez ve Yılmaz Karakurt.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler