Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nde yönetim değişikliğine gidildi - İş-Yaşam Haberleri

        İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin (İGMD) Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda” İdealist Grup’un adayı Serdar Keskin ikinci kez İGMD’nin Başkanı seçildi.

        Serdar Keskin’in başkanlığındaki İGMD Yönetim Kurulu’nda iki yıl boyunca Gümrük Müşavirleri Bülent Şentürk, Ersel Yüksek, Nizamettin Ağar, Hasan Bülent Onaran, Mustafa Sezen, Osman Karatay, Ziya Akgün ile Gümrük Müşavir Yardımcıları Özlem Tan, Zeynel Tutar ve Mithat Uğur Yetişkin görev alacak.

        “Ticareti Kolaylaştırma Kurulu” üyesi olan ve gümrük alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı bu sene Dünya Gümrük Örgütü’nün Liyakat Sertifikası ile de ödüllendirilen Serdar Keskin seçimlerde 593 oy alırken Ortak Akıl Birliği’nin adayı Kenan Güler 295 oy aldı. İGMD yönetiminde olacak olan Gümrük Müşavir Yardımcıları tek listeyle seçimlere girerek 427 oyla aldılar.

        REKLAM

        Dokuz yüz civarında Gümrük Müşaviri’nin oy kullandığı seçimlerin dostluk ve saygı çerçevesinden yapılmış olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Serdar KESKİN, azınlığın değil çoğunluğun Başkanı olacağını dile getirdi.

        SERDAR KESKİN KİMDİR?

        1953 yılı İstanbul doğumlu olan Serdar KESKİN, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda 28 yıl çalıştıktan sonra Ocak 2002 yılında emekli oldu. 2003 yılından itibaren kendi kurduğu gümrük müşavirliği şirketinde gümrük müşaviri olarak meslek hayatını sürdürüyor.

        İGMD’de üç dönem Başkan Vekilliği ve bir dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Keskin, İTO 25 No.lu Gümrük Müşavirleri Meslek Komitesi ve İTO Meclis üyesi. Gençlik yıllarında Beşiktaş Kulübünde profesyonel olarak voleybol oynayan ve 11 yıl boyunca BJK Voleybol Takımı Kaptanlığı’nı da üstlenen Keskin, üç dönemdir de Beşiktaş Divan Başkanlık Kurulu’nda yer alıyor.

        Türkiye Voleybol Vakfı Kurucu Üyesi olan Keskin, Yönetim Kurulu Üyeliği de yaptı. Ayrıca iki dönem Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan Keskin, evli ve bir çocuk babası.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ