Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Kahraman polis memuru!

        Tunceli’den Pülümür İlçesi’ne doğru giden bir polis memuru ve içerisinde 2 sivilin de bulunduğu otomobil ile ilerlerken karayolu'nun 30. kilometresi Alacık Köyü yakınlarında bir grup PKK’lının yol kestiğini gördü.

        Teröristler, içerisinde polis memurunun da bulunduğu aracı durdurmak isteyince, polis memuru kendisini dışarıya atarak üzerindeki silahıyla PKK'lılara ateş açtı.

        TEK BAŞINA ÇATIŞTI

        Tek başına çatışmaya giren Özel Harekat polisi 1 PKK'lıyı öldürürken, 1 PKK'lıyı da yaraladı. Daha sonra çatışma sırasında aynı araçta bulunan 3 sivilin de yaralanması sonrası yaralı haliyle aracı Tunceli'ye kadar getiren polis, 3 sivilin hayatını kurtardı. Geç saatlerde olay yerine giden gazeteciler polis memurunun öldürdüğü PKK'nın yol kenarında duran cesedini ve yanına düşen silahını görüntüledi.

        BİR TERÖRİSTİN CESEDİNE ULAŞILDI

        Alınan bilgiye göre, saldırının ardından güvenlik güçlerinin bölgede yaptıkları kontrolde, bir teröristin cesedine ulaşıldı. Teröriste ait silah da bu bölgede bulundu. Olayda bir teröristin de ağır yaralandığı ve diğer teröristlerce bu bölgeden götürüldüğü belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ