Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aldatan kocasının penisine kızgın yağ döktü! | Son dakika haberleri

        Atakan ŞEN / İZMİR (AHT)

        Bornova'da 4 çocuk annesi Çiçek E. (33) kendisini başka kadınla aldatan kocası Ferhat E'yi (28) uyurken penisine ve karın bölgesine kızgın yağ dökerek yaktı. Hastaneye kaldırılan Ferhat E.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olay yerinden kaçan Çiçek E. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Genç kadın, "4 çocuğumuza bakmıyordu, Başka bir kadınla birlikte olmuş ve hamile bırakmış. Hak etti, ben de yaktım" dedi.

        Olay Pınarbaşı 7517 Sokak numara 17'de meydana geldi. Bir alışveriş merkezinde çalışan Ferhat E. ile 10 yıldır evli olan Çiçek E., 4 çocuğunun babası Ferhat E.'nin evli bir kadınla ilişkisinin olduğunu ve kadının bu ilişkiden hamile kaldığını öğrendi. Çiçek E., işten eve gelen eşi Ferhat E. ile bu yüzden çocuklarının önünde tartıştı.

        UYUTTU VE DÖKTÜ

        Çiçek E. daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yatağına gidip yattı. Olayın büyütmemesine sevinen Ferhat Y. de eşinin yanına uzandı. İddiaya göre Çiçek E., eşine ilişkiye girmek istediğini belirtip soyunmasını söyledi. Soyunan koca bir süre sonra uyuya kaldı. Genç kadın mutafa giderek tencereye koyduğu yağı kızdırd ve çıplak haldeki eşinin karın ve penis bölgesine döktü.

        HAYATİ TEHLİKESİ VAR

        Acıyla uyanan Ferhat E., çığlıklar atarken karısı evden kaçtı. Babalarının sesine uyanan çocuklar gördükleri manzara karşısında büyük korku yaşarken hemen komşularına haber verdi. Ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alınan Ferhat E.'nin vücudunda 3. derece yanık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        KOCAM BUNU HAKETTİ

        Gözaltına alınan Çiçek E., gazetecilerin "Neden eşinizi yaktınız?" sorusuna, "Bana ve çocuklarıma bakmıyordu. Başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiden kadının hamile olduğu öğrendim. Ben ve çocuklarım aç yatarken o, kazandığını başka kadına yerdiriyormuş. Hak etti ve ben de yaktım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ