İki iş kazasında feci ölüm
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 27 yaşındaki Seyid Ali Salimof, çalıştığı kauçuk fabrikasında temizlik için girdiği parçalama mikserinde feci şekilde yaşamını kaybetti. Burdur'da ise, dengesini kaybedip, yem karma makinesine düşen 28 yaşındaki Emrah Gündüz, feci şekilde can verdi

Olay, Gebze ilçesi Tavşanlı Mahallesi'nde bulunan bir kauçuk bir fabrikasında meydana geldi. Seyid Ali Salimof, çalıştığı fabrikada temizlik yapmak için parçalama mikserinin içerisine girdi. Bu sırada Saliof'dan habersiz olan işçilerden biri, makineyi çalıştırdı. Durumu fark eden işçiler, makineyi durdurup, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri, makinede sıkışan Salimof'un yaşamını yitirdiğin belirledi.
DHA'nın haberine göre, itfaiye tarafından çıkarılan Salimof'un cesedi morga kaldırılırken, firma yetkilisi Y.Ç. gözaltına alındı.
YEM KARMA MAKİNESİNE DÜŞTÜ
Merkeze bağlı Yazıköy'de oturan evli ve 1 çocuk babası Emrah Gündüz, bugün saat 17.00 sıralarında evinin yanındaki ahırda traktör milinin hareket ettirmesiyle çalışan makinede yem karmaya başladı. Bu sırada dengesini kaybeden Emrah Gündüz, yem karma makinesine düştü.
Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Makinende sıkışan Emrah Gündüz'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan Gündüz´ün cesedi, morga kaldırıldı.