Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kümede kalmayı önceki hafta garantileyen Altınordu, sezonun son maçında konuk edeceği Ankaraspor'u İzmir'den eli boş göndermenin planlarını yapıyor. İlk yarıda rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olarak devre arasına küme düşme korkusuyla giren kırmızı-lacivertliler, bu kez kazanarak taraftarına 3 puanla veda etmeyi hedefliyor.

        Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda çıktığı son 7 müsabakada 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Altınordu, Play-Off'a kalmayı garantileyen Başkent ekibini mağlup ederek evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. İzmir temsilcisinde sarı kart cezası sona eren Onur Toprak ile U18 Milli Takımı'ndan dönen Ege forma giyebilecek. Sakatlığı süren Alperen ise kadroda yer almayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler