Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk futbolunun 112 yılı geride bırakan en tarihi kulüplerinden Karşıyaka, 6 sezondur kurtulamadığı TFF 3'üncü Lig'deki play-off maçları öncesi, "Şampiyonlukta sen de ol" kampanyası başlattı. Ligde 4 yıl sonra play-off oynayan futbol takımının başarısını ödüllendirmek ve şampiyonluk primi vermek için başlatılan kampanyada ilk gün toplanan destek 15 milyon TL'ye ulaştı.

        Kampanyanın Mavişehir'deki yeni kulüp merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısına Başkan İlker Ergüllü, 2'nci Başkan Mustafa Karabağlı, Eski Başkan Azat Yeşil, yönetimden Bülent Kural, İlker Akpınar, Berrin Baysak ve Mustafa Giray katıldı. "İnşallah bugün tarihi bir gün olarak kayda geçecek" diyen Başkan İlker Ergüllü, "Biz Zühtü Işıl ve arkadaşlarının savaşçı ruhuyla kurduğu bir kulübüz. Artık savaş, günümüz şartlarında ekonomik boyuta evrildi. Bu savaşı takımlarımıza play-off öncesi ve play-off sürecinde hep beraber destek sağlayarak vereceğiz" dedi. Bu sezonun gerçekten zorlu ve mücadeleli olarak tarihte yerini aldığını belirten 2'nci Başkan Mustafa Karabağlı, "Kısmet olursa iki takımımız play-off'un içerisinde. Futbol takımımız çok kritik bir eleme maçına çıkacak. Heyecanımız çok yüksek. Tüm camia olarak bunu yaşayacağız. Sonu inşallah şampiyonluk olur" diye konuştu.

        KARABAĞLI: BELEDİYELERİMİZE, İŞ ADAMLARIMIZA SESLENİYORUM

        "Bu işin manevi boyutu olduğu gibi maddi boyutu da var" diyen Karabağlı, "Şimdiye kadar katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün geldiğimiz nokta takımlarımızı motive edici destekleri de hak ediyor. Hem bugüne kadar olan emekleri ödüllendirmek hem de şampiyonluğu ödüllendirmek adına tüm Karşıyaka'yı şampiyonluğa destek vermeye davet ediyorum. 'Şampiyonlukta sen de ol' diyorum. Önemli olan başarıya tek vücut ortak olmak. Belediyelerimize, iş adamlarımıza, kamu kuruluşlarına seslenmek istiyorum. Karşıyaka'nın geleceğinde siz de olun. Üst lige çıkarsak önümüze başka hedefleri daha kolay koyacağız. Şimdiden herkese destekleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        ERGÜLLÜ'DEN 3 MİLYON TL

        Karşıyaka'da futbolda play-off şampiyonluğu ateşini yakmak için start verilen kampanyayı Başkan İlker Ergüllü, 3 milyon TL katkı koyarak başlattı. Ergüllü, "3 milyon TL'lik bir başlangıçla bu kampanyayı başlatmak istiyorum. Futbol Şube Başkanı Mustafa Taşova 2 milyon TL'lik katkı koyacak. Camiamızın sevilen ismi Mustafa Özçakar da desteklerini açıkladı. Başka rakamı gizli olarak prim sözü veren isimlerin önemli katkıları olacak. Bu destekler play-off'un son maçına kadar inşallah artarak devam edecek. Hep beraber üst lige çıkacağız. Buradan sağlanan destekle takımımızı motive edeceğiz. Bizim 1 seneyi daha bu ligde kaybetmeye tahammülümüz yok" dedi.

        NAZIM TORBAOĞLU'NDAN BÜYÜK DESTEK

        Karşıyaka yönetiminin başlattığı, "Şampiyonlukta sen de ol" kampanyasına camianın etki ismi Nazım Torbaoğlu'nun da 3 milyon TL'yle destek vereceği açıklandı. 2'nci Başkan Karabağlı, "Ben bu kampanyanın kulübün geleceğine etki edecek sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Sadece bugünü değil, bu Play-Off maçlarında alacağız sonuçlar Karşıyaka'nın geleceğini ilgilendiriyor. Ben de 2 milyon TL'lik destek sözüyle kampanyaya katılıyorum" ifadelerini kullandı.

        YEŞİL DE KATILDI

        Karşıyaka'da sezon başında başkanlığı üstlenip şubat ayında istifa ederek görevi İlker Ergüllü'ye devreden Azat Yeşil de kampanyaya 1 milyon TL'yle katıldı. Azat Yeşil, "Yıllardır 3'üncü Lig'den çıkmanın mücadelesini veriyoruz. Bu sene bir bütünlük oluştu. Hep birlikte camia olarak takımımızı ve sporcularımızı motive etmek açısından kampanyayı değerli buluyorum. Yapılan kampanyaya en alttan en üst yöneticiye kadar verdiği rakam önemli değil önemli olan bir nebze de olsa destek olması. Ben de kulübün sezon başından bu yana geçen süre içerisinde yanında oldum. Artık yolun sonuna geldik. Ben de 1 milyon TL şampiyonluk primi vermeyi taahhüt ediyorum" açıklamasını yaptı. İlk gün toplanan destek sözünün 15 milyon TL'ye ulaştığı açıklandı.

        HAKEDİŞLER YATTI

        Karşıyaka yönetimi, futbolda play-off'un ilk turunda Anadolu Üniversitesi'yle oynanacak maç öncesi takıma maç başı hak ediş ödemesi yaptı. Yeşil-kırmızılıların takımın play-off'taki her turunda galibiyet priminin yanında futbolculara hak ediş ödemesi yapacağı öğrenildi.

        BASKETBOLDA VIP KARTLAR ÇIKIYOR

        Karşıyaka yönetimi, Basketbol Süper Ligi'nde play-off'a ilk 4 sıra içerisinde girmeye hazırlanan Pınar Karşıyaka'nın yeni sezonda geçerli VIP kart ve saha kenarı kombinelerini de satışa çıkardı. Başkan İlker Ergüllü, "Basketbol sezonumuzun eksiksiz tamamlanması ve geçmişin temizlenerek yeni sezonu güzel bir bütçeyle başlamak adına yarından itibaren saha kenarı ve VIP kart satışlarını başlatıyoruz" dedi.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        - Karşıyaka yönetiminin açıklaması

        - Toplantıdan detay görüntü

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler