Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Akasya Durağı dizisi çalışmalar başladı

        Önümüzdeki cumartesi gününden itibaren yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında olacak Akasaya Durağı'nın Fırıldak Sinan’ı Levent Ülgen, Arif’i Timur Acar ve Seyit’i Onur Şan dizi hakkında konuştu.

        LEVENT ÜLGEN (Sinan): Dizinin bitmeyeceğini biliyordum

        Sinan lotoda büyük ikramiyeyi bulmuş, zengin olmuştu. “Akasya Durağı”nın yeni bölümlerinde pozisyonu ne olacak bu zengin adamın?

        - 152. Bölümde, yani dizi biterken bize loto çıktı ama ekrana dönerken o para gitti. Kandırıldık, paranın hepsini kaybettik. Zengin Sinan yok artık, eski Sinan olarak yola devam edeceğim.

        Zengin Sinan’dan vazgeçmeseydiniz keşke...

        - Zengin olursa sahtekârlıklarına devam etmesine gerek kalmazdı ama... Zaten sahtekâr olduğu için parayı da elinde tutamıyor.

        Sinan’ın sahtekârlıkları hiç bitmeyecek değil mi?

        - Bitmez çünkü Türk insanı böyle sahtekârları sever. Hele hele benim gibi sevimli sahtekârları daha çok sever. Hainlik yok Sinan’da... Gelir düzeyi belli. Daha çok çalışmak yerine kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışıyor ama hiçbir seferinde de kazanamıyor.

        Finalin ardından eski dostlarla aynı sette buluşmak nasıl bir his? Bekliyor muydunuz böyle bir sürpriz?

        - Tabii ki hepimiz çok mutluyuz. Ama yeniden başlaması benim için çok büyük bir sürpriz değil. Zaten finali çekerken içimde bir his vardı, bu dizi daha miadını doldurmadı, devam ederiz diye düşünüyordum. Tatile gittim, gittiğimin haftasında devam ediyoruz haberi geldi.

        Bu sette en çok hoşunuza giden ne?

        - Kimse yok yere alınganlık yapmaz. Demokratik bir setimiz var. Fikirlerimizi açıkça iletiriz, kendisine doğru gelise “yapın” der hocamız da.

        Son olarak, Evin Esen’in ardından ne söylemek istersiniz?

        - Evin Ana ile farklı bir ilişkimiz vardı. Ben onu güldürmek için elimde geleni yapardım. Bir kere bile sinirlenmişliği yoktu. Yokluğunu çok hissediyoruz tabii ki.

        TİMUR ACAR (Arif): Herkes dönüşümüzü bekliyordu

        “Akasya Durağı” final yapmıştı ama geri dönüyor, neler söylemek istersiniz?

        - Evet, yeniden Kanal D’deyiz. Arif finalde zengin olmuştu ama bir anda parayı kaybettikleri için ekip durağa geri dönüyor.

        Arif’in evliliği devam ediyor ama değil mi?

        - Evet, kaldığı yerden devam.

        Dizi dört yıl sürdü, siz de iki sezondur bu ekibin bir parçasısınız. Sokakta tepkiler nasıldı?

        - Final yapmış olmamısa rağmen insanlar bekleyiş içindeydi. Yolda karşılaştığımız herkes “Ne zaman yeniden başlayacaksınız?” diye soruyordu. Sanırım ekipteki sıcak ilişiler ekrandan izleyicilere de geçiyor. Öyle olmasa devam etmezdi zaten.

        Ama acı bir kaybınız var, artık Evin Esen aranızda değil...

        - 32 yaşındayım, ilk kez bir sette böyle bir acı yaşadım. Kötü oluyorsunuz ister istemez... Ama hayatın öğrettiği de bir şey var; acısıyla tatlısıyla hayat devam ediyor. Evin Ana yerine başka bir arkadaş katıldı aramıza, onunla devam ediyoruz çekimlere.

        ONUR ŞAN (Seyit): Evin Esen hepimizin canıydı

        Final yaptınız, vedalaştınız, sonra yeniden bir araya gelip kaldığı yerden devam dediniz. Nasıl bir ruh halindesiniz?

        - Evet, dediğiniz gibi veda ettik, yemek yaptık, duygulandık. Sonra devam edeceğimiz söylendi. Çok mutlu olduk tabii... Her şeyden önce çok iyi anlaşan bir ekibiz. Kaldığı yerden devam etmesi hepimiz adına sevindirici.

        Seyit’in gazino kariyeri bu sezon da devam edecek mi?

        - Edecek. Sinan bunu ünlü yapmaya çalışıyor ama beceremiyor, hiç de beceremeyecek gibi duruyor ama... Maceralarımız sürecek.

        Evin Esen’in kaybı sette hayatı nasıl etkiledi?

        - Kendisinin gittiğini henüz tam algılamış değilim. Yüzü gözlerimin önüne gelince hâlâ gülümsüyorum. Ruhu şad olsun. Varlığında anne, abla gibiydi, hepimizin canıydı. Yokluğu çok acı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ