Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya orhan boran, orhan boran son yolculuğuna uğurlandı, orhan boran cenaze

        Ayhan YILDIZ / AHT

        Yakalandığı kolon kanserini yenmesine rağmen son 2.5 yıldır kemik iliği hastalığına karşı mücadele veren usta sunucu Orhan Boran, önceki gün Kadıköy'deki evinde 84 yıllık ömrünü tamamladı. Orhan Boran için yakınları, sanatçılar, siyasetçiler ve dostları Erenköy Galippaşa Camii'nde bir araya geldi. Cenazeye CHP Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Süleyman Çelebi ile Kadıköy Belediyesi Başkanı Selami Öztürk'ün yanısıra Müjdat Gezen, Sezen Cumhur Önal, Safa Önal, Erkan Yolaç, Halit Kıvanç, Ateşböceği Ercan, Adnan Şenses, Erol Evgin, Hakkı Devrim, Saba Tümer, Ebru Cündübeyoğlu, İlhan Şeşen gibi tanınmış isimler katıldı.

        Orhan Boran'ın eşi Güler Boran cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Boran'ın beyin cerrahı olan oğlu Burak ve torunu Boğaçan ise cenaze namazında en önde birlikte saf tuttu. Cami hocası namaz sırasında cenazeye katılanlardan helallik istedi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Boran'ın naşı alkışlar eşliğinde cenaze aracına konuldu. Boran, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Boran'ın bir dönem fahri olarak görev yaptığı Beşiktaş Spor Kulubü de birer taziye mesajı yayınladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ