Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı'dan Acun'a olay gönderme! - Magazin haberleri
        1

        2017 yılında Fransa'da evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, evliliklerinin üzerinden bir yıl geçmeden boşanma kararı almıştı.

        2

        Boşandıktan sonra açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, katıldığı bir programda özel hayatına ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

        3

        Magazin Noteri'ne konuşan Subaşı, "Keşke Acun'dan 3 tane çocuk yapsaydım, şimdi rahattım. Kardeşler beraber büyürdü. Başka babadan çocuk olayında kitleniyorum. Nasıl olacak bilmiyorum... Türk birinden mi, yabancı birinden mi olacak? Ben İtalya'da yaşasam Acun, Melisa'nın İtalya'ya gitmesine izin vermez..." dedi.

        4

        Eski evliliğinden de bahseden Şeyma Subaşı, "Çok yorulmuştuk, 18 yaşımdan beri yaşadığımız olaylardan. Acun'la birbirimize karşı toleransımız kalmadı. Ben para için devam edecek bir karakterde değilim. O da beni istemedi ben de onu istemedim. İkimiz de birbirimize gelmeye çalıştık ama olmadı. Ben çok aşıktım ölüyordum onun için" ifadelerini kullandı.

        5

        Boşandıktan sonra takipçi sayısının arttığını belirten Şeyma Subaşı, sözlerini şöyle sürdürdü: Acun boşandıktan sonra, 'Yakında 1 milyon takipçiye inersin' dedi. Takipçim 2.8 milyondan, 3 milyona çıktı.

        6

        Subaşı, sevgilisiyle gittiği tatillerde para harcamadığını söyledi. Subaşı, "Acun, Melisa'yla olan üç tatilimi karşılıyor, anlaşmamız var. Guido, beraber gittiğimiz tüm tatil masraflarını ödüyor, kuruş ödetmiyor" dedi.

        7

        Subaşı kalan tatillerinin ise reklam ve davetler sayesinde ödendiğini açıkladı.

        8

        Şeyma Subaşı, kendisini eleştiren Seren Serengil hakkında ise, "Hayatımda görmedim. Tanımıyorum. Kim olduğunu bilmiyorum. Ne iş yaptığını bilmiyorum. O isme prim vermeye gerek yok" dedi.

        9

        Subaşı'nın, Bebek'teki mekanıyla ilgili olarak, "Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 TL bir smoothie... Oturuyorlar bana bakıyorlar" ifadeleri sosyal medyada tepki topladı.

        Şeyma Subaşı, 'Yuva yıkan kadın' yorumlarına da, "Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz. O yuva sağlamsa başka birileri yüzünden yıkılmaz" dedi.

        10

        Subaşı, kısa bir süre önce de Youtube kanalında kendisine gelen sorulara yanıt vermişti:

        11

        Hamileliğin sırasında Acun seni Miami'ye mi gönderdi?

        Evli bir adamdan hamile kaldığım için ve bu kişi de çok ünlü bir insan olduğundan dolayı merak edilen biri haline geldim. İstanbul'da dışarı çıkamaz hale geldim. Ben zaten Amerika'da doğum yapmak istiyordum. Hamileliğimi de orada geçirdim. Kendim gitmek istedim. 4-5 ay kaldım. Orada doğumumu yaptım çok rahattım. Kimse yanımda yoktu. İngilizcem de yoktu. 23 yaşındaydım. Hep Allah'a sığındım.

        12

        Oğulcan Engin ve Burcu Esmersoy ile neden artık görünmüyorsun?

        Oğulcan hala benim canım kardeşim. Anne ve babasına bayılırım. Onlar da beni çok severler. Kardeş, kardeşe küstü gibi oldu. Ortamlar değişti. Hayat böyle gitti... O kadar da büyük modernlik söz konusu değil. Oğulcan, Acun abisiyle birlikte...

        13

        Burcu ile gerçekten çok yakındık. Youtube olayına girdi Burcu. Ben Miami'deydim, 'bana destek olur musun' dedi. Ben de story'lerime falan koydum. Ama dürüst olmak gerekirse, bana karşı geri dönüşünü almadım. Ama bu arkadaşlıktır, kesinlikle bir alışveriş değildir, yanlış anlaşılmasın. Beraber Maldivler'e gitmiştik. Oteli falan o karşılamıştı. O da belki de öyle bir şey yaptı. Yaşam tarzlarımızdan dolayı ayrıldık diyebiliriz. Ben enerjisel çok uyuz bir tip olabilirim, o tarz insanlar için... Baskın karakterim... Benim gibi bir karakterin arkadaşı olmak yorabilir. Çok enerjim var...

        14

        Kıskanıldığını düşünüyor musun?

        Hayır... Bende kıskançlık güdüsü yok, belki de bu yüzden düşünmüyorum. Hiçbir zaman kötü niyetli kıskanmadım.

        15

        Tekrar evlenmeyi düşünüyor musun?

        Yengeç burcuyum. Her ortamdan kendimi çıkarmayı biliyorum. 18 yaşıma kadar her sabah kahvaltısını ailesiyle beraber eden, her akşam babasından önce eve gelen bir kızdım.

        16

        Bir koca ve 3 tane çocuk istiyorum. Evimde oturmak, istediğim zaman onunla partilemek ama sabah kahvaltı ve akşam yemeğini beraber yemek istiyorum. Evlilik hayatımda da hiç yaşamadım. Ama ben böyle bir ailede büyüdüm. Benim yaşadığım hayatt şartlarından dolayı buraya geldim. İki kere Kur'an'ı bitirdim, namaz kılıyordum.

        17

        YouTube kanalı açınca insanlar 'Parası bitti' diye düşündü. Bu konuyla ilgili sen ne söylemek istersin?

        YouTube benim senelerdir içinde bulunduğum, çok ilgilendiğim bir alan değildi. Sadece müzik dinlemek için kullanılan bir mecraydı diyebilirim. Birkaç senedir YouTube için bana proje getiren çok olmuştu ama hiç profesyonel bir şekilde bu işi düşünmemiştim.

        18

        Daha sonra 'Neden şimdi bu işe girmeyeyim?' diye düşündüm. Sürekli telefonu elinde olan, resim ve videolar paylaşan bir insanım. O yüzden 'Neden biri beni ve hayatımı çekmesin?' diye düşündüm. Benim hoşuma gitti. Bundan sonra da devam edeceğim. Bunun para bitmesiyle alakası yok.

        19

        'Namaz kılıyorum' demiştin. Seni insanlar hep partilerde görüyor.

        Çok uç noktalar gibi gözüküyor aslında. Çok ağladım zamanında. Benim annem, babam beş vakit namazında insanlar. Annem ağzına içki sürmemiş bir insan. Biz aslında gerçekten çok dindar bir aileyiz. Hiç öyle göstermediğimi biliyorum.

        20

        Ben çok Allah'a inancı olan bir insanım ve biz böyle büyüdük. Melisa'ya da öyle yapıyorum. Kimse öyle düşünmez ama keşke Melisa ile bu muhabbetlerimizi duysanız. O kadar iyi anlıyor ki... Çok tatlı bir şekilde ona anlatıyorum, inşallah doğru söylüyorumdur.


        O dönem çok ağladım, çok üzüldüm. Gerçekten çok Allah'a sığındım ve dua ettim. Kuran'ın yarısını okudum. Bu tamamen kalple alakalı bir şey. Senin niyetin neyse o tamamen sana geliyor. O yüzden içki içmiyordum ve namaza başlamıştım.

        Karnım büyümüştü ve hala ayaklarımı kaldırarak abdest alıyordum. Hamileliğimin son iki haftasında oturarak namaz kılmaya başlamıştım. Namaz kılarak doğuma gitmiştim. Çok da kolay bir doğum yaşadım, çok şükür.

        21


        Sonra hayat şartları, içinde bulunduğumuz durum, sosyal medya araya girdi ve namaz kılamıyor oldum. Bu sonra böyle devam etti. Bu benim kalbimin değiştiği anlamına gelmiyor. Benim düşüncem, kalbim, dualarım, inancım değişmedi. Ben her gece duasını eden, şükreden bir insanım.

        22

        Restoranında durum nasıl? Devam mı yoksa başka projeler var mı kafanda?

        Ben 6 senedir sağlıklı beslenmeye ilgili bir insana dönüştüm. 2 sene önce bunu Acun'a proje şeklinde sundum. Her şeyine ben karar verdim, emeğim olan bir restoran. Bu başta gerçekten çok güzel gitti. Tabii ki Acun'un ünlü olması, benim ünlü olmam ve ikimizin popülaritesinden kaynaklı güzel gitti.

        23

        Restoran eğer sen başında olmazsan işlemeyen bir iş. Bizdeki şanssızlık benim çok fazla yurt dışına gidiyor olmam. İlgilenemiyor olmam oranın düşürmüş oldu. Oranın sahibi benim, zaten bunu herkes biliyor. Ben orada olduğum zaman çalışanlara bile enerji veriyordum. Oradan çıkıp başka yere dağıldığım zaman o restoran tamamen enerjisel olarak düştü.

        Her şey değişti ve kiramız çok yüksek. Normalde hiçbir yerde olmayan bir kira ücreti ödüyoruz. Biz smotthie, sağlıklı yemeklerle 80.000 TL kira parası ve çalışanların maaşlarını çıkartmaya çalışıyoruz. Bir işin içine girmek kadar doğru yerde çıkmak da doğru bir adımdır diye düşünüyorum.

        'Şeyma Subaşı bir restoranının sahibidir' şeklinde anılacaksam devam ederim ama ben bu değilim. Biz de mantıklı bir şekilde düşündük ve son durumlara bakıyoruz. Kapatacağız gibi görünüyor.

        Tek gelirin sadece nafaka mı?

        En çok konuşulan konu bu. Herkesin konuştuğu, takıldığı bir olay. Neden bu kadar takılıyorlar? Sonuçta ben ortak çocuğumuzun olduğu ve 10 sene birlikte olduğum bir adamdan nafaka alıyorum. 18 yaşımdan 28 yaşıma kadar hayatını ona adamış, ona aşık olmuş bir kadınım ve 6 yaşında bir çocuğumuz var. Boşanan herkes gibi nafaka alıyorum.


        24

        Peki nafaka yetmiyor mu?

        Yetmeme gibi bir ihtimal yok. Çok şükür yetiyor. Benim ayrıca kazandığım para var. Tek gelirim nafaka değil. Bizim Acun'la iletişimimiz sadece o değil. Bunun arkasında bilinmeyen bazı şeyler var. Herkes rakamsal olarak nafakaya takılıyor ama bilmediğiniz şeyler var. Siz benim günahımı almaya devam edin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ