Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Son dakika: Twitter çöktü mü? Twitter'da bağlantı sorunu yaşandı - Teknoloji Haberleri

        Sosyal medya sitesi Twitter'a iOS uygulaması üzerinden giriş yapan kullanıcılar, yaklaşık2saat boyunca ana sayfadaki tweet'lerin yenilenmediğini ve bağlantı sorunu yaşadıklarınıbildirdi.

        Yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili olarak Twitter'ın İngiltere civarındaki sunucularında problem yaşandığı görülürkenkullanıcılar, yaşadıkları sorunla ilgili Twitter'a masaüstü sürümden veya Android uygulamadan erişerek görüş bildiriyor.

        Saat 21:00 itibarıyla Twitter'ın iOS mobil uygulamasında yaşananarıza giderilmiş durumda. Kullanıcılar, mobil uygulamadan Twitter'ı yeniden sorunsuz olarak kullanmaya başladı.

        Twitter'ın iOS uygulamasının ana sayfasında yaşanan sorun nedeniyle resmi bir açıklamayapılmadı.

        REKLAM

        TWİTTER NEDİR?

        Twitter, 2006 yılının Temmuz ayından itibaren hizmet vermeye başlayan bir sosyal medya sitesidir. Merkezi ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da bulunan Twitter, Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açıldı.

        Kullanıcılar, Twitter'da 280 karakter ile sınırlandırılan ve "tweet" adı verilen gönderiler yayınlayabilmektedir. Günümüz verilerine göre Twitter'da her dakika ortalama yaklaşık 150 bin tweet atılmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ