Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Müjde fuhuştan gözaltında!

        Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programına katılan Müjde K., kadın pazarladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, kadınları yüksek para karşılığı erkeklere pazarladığı öne sürülen Müjde K.'ye müşteri gibi davranarak irtibata geçti.

        Polislerle Fatih'te bir otelde buluşmak için anlaşan Müjde K., buluşma yerine Yağmur M. (22) ve Zeynep M. (24) ile geldi. Müjde K, müşteri zannettiği polislerden, kendisi dahil üç kadın için 2 bin TL para istedi.

        Seri numaraları alınmış paraları Müjde K.'ye veren polisler, daha sonra kimliklerini açıklayarak Müjde K. ve diğer iki kadını gözaltına aldı.

        Şubedeki sorgusunda suçunu itiraf eden Müjde K.'nin, iki yıldır kadın pazarladığını, kişi başına 500 TL istediğini ve bu paranın 200 TL'sini hayat kadınlarına verip gerisini kendisinin aldığını söylediği öğrenildi.

        Müjde K., ifadesinde, ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programına katılmasından sonra işlerinin arttığını söylediği de kaydedildi.

        Gözaltına alınan Yağmur M. ile Zeynep M'nin de ifadelerinde, Müjde K.'nin kendilerini erkeklere pazarladıklarını öne sürdükleri öğrenildi.

        Şubedeki işlemleri tamamlanan Müjde K. ve diğer iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ