Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Linçten polis kurtardı

        Bursa'da 6 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen 19 yaşındaki zanlı, "Ben babanın arkadaşıyım. Sana bir şey gönderdi" diye kandırarak bir parka götürüp taciz ettiği 6 yaşındaki çocuğun dedesi tarafından yakalandı. Mahalleli tarafından linç edilmek istenen şahsı, öfkeli vatandaşların elinden polis güçlükle kurtardı.

        Bülent CİVANOĞLU / BURSA (AHT)

        Yıldırım İlçesi Şirinevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, işsiz olduğu bildirilen 19 yaşındaki İbrahim S. (Söylemez), sokakta oynayan 6 yaşındaki Ç.G. ile karşılaştı. Kız çocuğunu "Ben babanın arkadaşıyım. Sana bir şey gönderdi" diyerek kandıran şahıs, evin yakınlarındaki bir parka götürdüğü Ç.G.'yi taciz ettiği sırada, kızın dedesi D.G. trafından yakalandı.

        Önce torununu kurtaran dede, ardından İbrahim Söylemez'i darp etmeye başladı. Bu sırada mahalleliler de gence saldırınca, kavga ihbarı alan polis olay yerine geldi. İbrahim S.'yi vatandaşların elinden güçlükle kurtaran polis. zanlıyı Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Linçten kurtarılan zanlı, "Küçük çocuğu taciz" suçundan adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ