Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Karısını dövüp, öz kızını taciz etti

        MEHMET AL/ ALANYA (AHT)

        Antalya'nın Alanya ilçesinde 17 yaşındaki öz kızını 1,5 yıldır taciz ettiği ileri sürülen Mehmet E. (47), karısının şikâyeti üzerine jandarma tarafından gözaltına alındı. Tacizlerini 'şikayet ederseniz hepinizi öldürürüm' diyerek sürdürdüğü iddia edilen zanlının, dün gece eşini 'sen bir işe yaramıyorsun' diyerek dövdüğü ve 17 yaşındaki kızını zorla yatağına almaya çalıştığı da ileri sürüldü.

        KAN DONDURAN İDDİALAR

        Duyanların kanını donduran olay şöyle gelişti: İlçeye bağlı Oba beldesinde yaşayan 4 çocuk annesi Hatice E. (41) bu sabah jandarmaya giderek, kocasının 17 yaşındaki öz kızı S.E.'yi 1.5 yıldır taciz ettiğini ileri sürdü ve şikayetçi oldu.

        Eşinin, ?şikayetçi olursanız hepinizi öldürürüm' tehdidiyle tacizlerini sürdürdüğünü anlatan Hatice E., "Son olarak dün gece yarısı, sen bir işe yaramıyorsun diyerek beni yataktan kovdu. Sonra da kızım S.E.'yi yatağına almaya çalıştı. Buna karşı çıkınca beni dövmeye başladı" dedi.

        UYURKEN YANLIŞLIKLA DOKUNMUŞ!

        Harekete geçen jandarma, bir sitede bahçıvanlık yaptığı belirlenen Mehmet E.'yi, işe gitmek için evden ayrıldığı sırada gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen zanlının, S.E.'nin gece korkmaması için zaman zaman yanında yattığını, uyurken yanlışlıkla sarıldığını ileri sürdüğü ve "Eşimi dövdüğüm için bana iftira atıyor" dediği öğrenildi.

        Babasından şikâyetçi olan S.E.'nin de, "Benimle cinsel ilişkiye girmedi ancak sürekli vücudumu okşuyordu. Karşı koyduğumda tehditle tacizlerini sürdürüyordu" dediği kaydedildi. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ