Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kayıp kızlar, toplu tecavüz kurbanı

        Bülent TATOĞULLARI-AHT

        Antalya’nın Kepez İlçesi’nde, ilköğretim okulu 8. sınıf öğrencileri N.B. ile N.H., 30 Aralık sabahı evlerinden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı.

        Ailelerinin başvurusu üzerine kızları bulmak için harekete geçen polis, kızların okul yakınında bindikleri bir otomobilin plakasına ulaşmayı başardı. Polis dün gece araç sahibinin evini belirleyerek baskın düzenledi.

        Evde bulunan Ahmet E. (24) kayıp kızların bulunduğu yeri söyledi. Bunun üzerine kızların kaldığı eve baskın düzenlendi ve iki kız uyurken bulundu.

        GEÇ KALDIKLARI İÇİN KORKMUŞLAR

        Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen iki kız, burada avukat nezaretinde ifade verdi. Kızlar, geç kaldıkları için eve gitmek istemediklerini ve ailelerinden dayak yiyebileceklerini düşündükleri için Ahmet E.’yi aradıklarını, bu kişinin kendilerini Ahmet C.’nin evine götürdüğünü söyledi. Kızlar ifadelerinde, kendileriyle cinsel ilişkiye giren kişilerin isimlerini verdi. İki kız ailelerine teslim edilirken, kızlarla ilişkiye girdikleri iddia edilen Ahmet E. (24), Tuncer Y. (20), Ahmet C. (30), Ali K. (24) ve Türkay K. (20) gözaltına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ