Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Kemal Cirit, genel seçimler dolayısıyla kentte oy kullanma işleminin sorunsuz devam ettiğini bildirdi.

        Vali Kemal Cirit ve eşi Seval Kaya Cirit, öğle saatlerinde oy kullanmak için Çarşı Mahallesi Halkevi Caddesi'ndeki konutundan çıkıp yaya olarak aynı mahalledeki Gazi Ortaokulu'na geldi. Cirit çifti daha sonra buradaki 1020 No'lu sandıkta oy kullandı.

        Oy kullanma işlemi sonrası okuldaki sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Cirit çifti, daha sonra okul bahçesinde oy kullanmak için gelen vatandaşlarla sohbet etti.

        Vali Cirit, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, genel seçimler sebebiyle kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldıklarını ifade etti.

        Kentteki 621 sandıkta 129 bin 961 seçmenin oy kullanacağını belirten Cirit, "Artvin'de genel seçimler dolayısıyla oy kullanma işlemi sorunsuz sürüyor. İlimizde şuana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kentimizde oy kullanmak isteyen ancak sağlık sorunları sebebiyle kendi imkanları ile oy kullanmaya gidemeyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Bu çerçevede 95 yaşındaki şeker hastası Ahmet Şeyhoğlu'nu da İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ambulansımızla sandığa götürüp oy kullanmasını sağladık" dedi.

        Vali Cirit daha sonra ildeki seçim çalışmalarını koordine etmek için Valiliğe geçti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler