Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Türkiye- Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? - Voleybol Haberleri
        1

        Filenin Sultanları, Milletler Ligi ilk maçında Japonya ile karşılaşıyor. Geçtiğimiz yıl VNL şampiyonu olan ve şu anda dünya 1 numarası olan Filenin Sultanları, bu yıl da başarısını tekrarlamaya çalışacak. Karşılaşmada milli takım kaptanımız Eda Erdem forma giyemeyecek. Peki, Türkiye- Japonya voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte, detaylar...

        2

        TÜRKİYE-JAPONYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) ilk maçında 15 Mayıs Çarşamba (bugün) saat 20.00'de Japonya ile karşılaşacak.

        3

        TÜRKİYE-JAPONYA VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA?

        Türkiye-Japonya voleybol maçı TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak.

        4

        22 MAÇTIR YENİLMİYORUZ

        Resmi karşılaşmalardaki son yenilgisini 28 Haziran 2023'te Bangkok'taki ligin üçüncü haftasının ilk maçında Japonya'ya karşı 3-2'lik skorla yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, o müsabakanın ardından VNL, CEV Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde oynadığı 22 maçta yenilgi yüzü görmedi. Mili takım, ilklerin yılı 2023'te üç kupa kazanmıştı.

        5

        KAPTAN EDA FORMA GİYEMEYECEK

        VNL'nin ilk haftasında mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosu da belli oldu. Kaptan Eda Erdem Dündar, sakatlığı nedeniyle Antalya etabında mücadele edemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ