Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Venom: Zehirli Öfke 2 filminin konusu nedir? Venom: Zehirli Öfke 2 oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?
        1

        Vizyona girdiği 2021 yılında Türkiye'de gişede açılış rekoru kıran Venom: Zehirli Öfke 2 filmi, sinema perdesinin ardından televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Tom Hardy, Woody Harrelson ve Naomie Harris'in başrollerini paylaştığı Venom: Zehirli Öfke 2 filmi, aksiyon, gerilim, bilimkurgu türlerinde kaleme alınmıştır. Peki, "Venom: Zehirli Öfke 2 filminin konusu nedir? Venom: Zehirli Öfke 2 oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?" İşte Venom: Zehirli Öfke 2 filminin konusu ve oyuncu kadrosu...

        2

        VENOM: ZEHİRLİ ÖFKE 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

        Venom adı verilen bir organizmanın taşıyıcısı olan Eddie Brock'un hikayesinin anlatıldığı "Venom" filminin 2. devam halkası olan yapımda, başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ve Shriek'in Venom ile mücadelesi konu ediliyor. Vücudunu paylaştığı Venom ile yaşamaya alışmaya çalışan Eddie Brock, artık eski hayatına geri dönmek ister. Venom tüm gününü kötü adamları döverek ve muazzam açlığını tatmin ederek geçirmek isterken, Eddie bir gazeteci olarak kariyerine yeniden başlamak için mücadele eder. Eddie, başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ile röportaj yaparak kariyerini alevlendirmeyi planlar. Ancak onunla iletişime geçmesi Eddie'nin kendisini beklenmedik maceraların içinde bulmasına neden olur.

        3

        VENOM: ZEHİRLİ ÖFKE 2 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

        Tom Hardy ... Eddie Brock / Venom

        Woody Harrelson ... Cletus Kasady / Carnage

        Michelle Williams ... Anne Weying

        Naomie Harris ... Frances Barrison / Shriek

        Reid Scott ... Dr. Dan Lewis

        Stephen Graham ... Patrick Mulligan

        Peggy Lu ... Bayan Chen

        Sian Webber ... Dr. Pazzo

        Reece Shearsmith ... Peder

        Christopher Godwin ... Headmaster

        Brian Copeland ... Haber Spikeri

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ