Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'dan Çağatay Ulusoy ile küs olduğu iddialarına yönelik açıklama - Magazin haberleri

        Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde ailesiyle gittiği tatilde, oğlu Kurt Efe ile kumda dans ettiği anları, Bob Marley ve The Wailers Band'in seslendirdiği 'Natural Mystic' şarkısı eşliğinde yayımladı.

        Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ, katıldığı bir etkinlikte, oğlu Kurt Efe ile kumda dans ederken neler hissettiğine yönelik soruya şöyle cevap verdi; "Evlatla ilgili söylenecek kelimelerin hepsi aynı. Bambaşka bir duygu. Onun gelişimi bizi de büyütüyor. Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum. Bazen gözlerim dolarak, bazen de tebessüm ederek büyümesini izliyorum. Allah; tüm evlatların yolunu, bahtını, şansını açık etsin, sağlığını korusun.”

        Kıvanç Tatlıtuğ, gazetecilerin, "İkinci çocuk düşünüyor musunuz?' sorusuna; "Kısmet diyelim, hep iyi niyetli düşüncelerimiz var" şeklinde cevap verdi.

        REKLAM

        Bir süredir yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy ile aralarının açık olduğu konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ, 'Çağatay Ulusoy ile aranızda küslük var mı?' sorusuna; "Bir şeyleri, birisi çıkartıyor, 20 senedir hep toparlıyorum, konuşmaya gerek bile duymuyorum. Biz hiçbir zaman birbirimizi sosyal medyadan takip etmedik. Dostlukların derecesi sosyal medya ile mi ölçülüyor ? Doğru haber de olabilir, yanlış haber de olabilir, duyum da olabilir, işimizin parçası bu, bunlar abartılmış ve temeli olmayan haberler" diye cevap vererek Çağatay Ulusoy ile aralarında kırgınlık olmadığını dile getirdi.

        Kıvanç Tatlıtuğ, ayrıca yöneltilen bir soruya ilişkin, güne dans ederek başladığını belirterek; Ben güne dans ederek başlıyorum, yıllar önce de bir müzikal yapmıştım, güzel ve amacına uygun projeler olursa tabii ki dans ederim, dürüst olayım dans fikri ilk geldiğinde ikilemde kalmıştım. Benim genel anlamda şöyle bir durumum var. Bir şeyden dolayı sancılanırsam ve kafaya bir işi taktıysam o işi mutlaka başarırım. Bu da öyle oldu, haftalar sürmedi dans eğitimim. 1 - 2 günlük eğitimden sonra kaptım olayı, dans etmek beni heyecanlandırdı, son derece de mutlu oldum. Başak'a dans ettiğimi söylediğimde de 'Sen her şeyi yaparsın' diyerek karşılık verdi" dedi.

        Paylaştığı yemek videoları çok konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ bu konuda ise şunları söyledi: Biliyorsunuzdur aşçılık eğitimi aldım, hobi olarak yapıyorum, arkadaşlarıma yemek yapmayı, onlara yedirmeyi, içirmeyi seven bir adamım, oradan besleniyorum ama bu ileride restoran açmaya kadar gider mi bilemiyorum, zaman gösterir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ