Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Takım'da 5 futbolcunun piyasa değeri zirve yaptı! - Futbol Haberleri
        1

        EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda eden A Milli Takım'da 5 futbolcu kariyer zirvesini yaşadı.

        2

        ARDA GÜLER 55 MİLYON EURO

        A Milli Takım'da 1 gol, 2 asistle EURO 2024'ün en çok konuşulan isimlerinden biri olan Arda Güler'in piyasa değerinin 55 milyon euroyu bulduğu belirtiliyor. 19 yaşındaki genç futbolcu, EURO 2024'te 3 gole direkt katkı verirken yüzde 88 pas isabetiyle oynadı.

        3

        FERDİ KADIOĞLU BÜYÜLEDİ

        Fenerbahçe'de geçirdiği başarılı sezonu EURO 2024'teki performansıyla taçlandıran Ferdi Kadıoğlu, kendisini turnuvada izleyen Avrupa'nın dev kulüplerini büyüledi.

        4

        Borussia Dortmund ve Arsenal'in yakından ilgilendiği milli futbolcunun 40 milyon eurodan az bir bedelle transferinin mümkün gözükmediği konuşuluyor.

        5

        52 kilometrelik toplam koşu mesafesiyle turnuvaya damga vuran Ferdi Kadıoğlu, gol ya da asist katkısı üretemezken yüzde 88'lik pas isabetiyle oynadı.

        6

        BARIŞ ALPER YILMAZ DEĞERİNİ YÜKSELTTİ

        Hollanda maçında dünyanın en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen Virgil van Dijk'a zor anlar yaşatan Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz da değerini yükselten isimlerden oldu.