Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü ünlüler, vakfın 2024 yılı vekaletle kurban kesim organizasyonuna destek verdi.

        Vakıftan yapılan açıklamaya göre, ünlüler çektikleri videolarla yardımların TDV aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hayırseverlere çağrıda bulundu.

        Oyuncu Burak Haktanır, TDV'nin kurban bağışlarını güvenilir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını belirterek, "Bu yıl da vakfın gönüllüsü olarak Endonezya'da kurban dağıtım organizasyonuna katılacağım ve emanetlerinizin orada sağlıklı bir şekilde dağıtılmasına hem katkıda bulunacağım hem de şahitlik edeceğim. Sizler de kurban bağışlarınızı gönül rahatlığıyla TDV'ye emanet edebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

        Şair Dursun Ali Erzincanlı, vakfın Türkiye ve 79 ülkede hayırseverlerin kurban emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığına işaret ederek, "Türkiye'den Filistin'e, Afrika'dan Asya'ya dünyanın dört bir yanına uzanan bu iyilik seferberliğine siz de emanetlerinizle destek olabilirsiniz." açıklamasını yaptı.

        Oyuncu Emre Üçtepe, vakfın gönüllüsü olarak geçen yıl deprem bölgesindeki kurban dağıtımlarına katıldığını hatırlatarak, "Bu sene de inşallah Etiyopya'da milletimizin emaneti olan kurbanları kardeşlerimize ulaştıracağız." değerlendirmesinde bulundu.

        Müzisyen Fatih Koca, "Ben de kurbanımı Türkiye Diyanet Vakfına bağışlıyorum. Sizler de bağışlarsanız en güvenli şekilde yerine ulaşacaktır." ifadesini kullandı.

        Gazeteci Mehmet Ardıç, "Geçtiğimiz yıllarda yurt içinde ve yurt dışında birçok faaliyette aktif olarak rol aldım. Bu yıl ise Endonezya'da milletimizin TDV'ye emanet ettiği kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yola çıkacağız." bilgisini paylaştı.

        Sanatçı Murat Kekilli, dünyanın birçok yerinde kurbanlara ihtiyaç duyan insanlar olduğuna dikkati çekerek, "Dünyanın birçok bölgesinde kurbanlarımıza ihtiyacı olan insanlar var. Türkiye Diyanet Vakfı da bu konuda aracılarımızdan bir tanesi. Kurbanlarınızı TDV'ye bağışlayabilirsiniz." değerlendirmesini yaptı.

        Ses sanatçısı Mustafa Cihat, "Türkiye Diyanet Vakfı her yıl olduğu gibi Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için kurbanlarımızı bizim isimlerimizi anarak dualarla, besmelelerle kesiyor. Allah onlardan razı olsun. Bu yıl da inşallah hep birlikte kurbanlarımızı verelim." açıklamasında bulundu.

        Oyuncu Necip Karakaya, TDV'nin dünya genelinde ihtiyaç sahiplerine kurban bağışlarını ulaştırma seferberliğine destek çağrısında bulundu.

        Rap sanatçısı Resul Aydemir de vakfın gönüllüsü olarak son 7 yıldır Türkiye ve dünya genelinde kurban emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını belirterek, "Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüsü olarak ramazanda, kurbanda sizlerin emanetlerini kardeşlerimize götürüyoruz. Emanetlerinizin doğru yere ulaşmasına şahitlik ediyoruz. Bu sene Burundi'de, Afrika'nın göbeğinde sizlerin kurban emanetlerini kardeşlerimize ulaştırmaya çalışacağız." bilgisini paylaştı.

        Milli güreşçi Rıza Kayaalp ise vakfın insani yardım çalışmalarına gönüllü olarak katıldığını ifade ederek, "Her yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye Diyanet Vakfı, başta ülkemiz ve Filistin olmak üzere dünyanın dört bir yanında milletimizin kurban emanetini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Haydi, sen de kardeşlik seferberliğine katıl, kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş." mesajını verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler