Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖMER OLCAY - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ankara İtfaiyesi Daire Başkanlığı dalgıç ekiplerince Kesikköprü Baraj Gölü'nde mahsur kalan iki köpek kurtarıldı.

        Kurban Bayramı'nın son günü saat 08.30'da Kesikköprü Baraj Gölü'nde iki köpeğin mahsur kaldığı yönünde ihbar alan jandarma ekipleri, Ankara İtfaiyesi'ne durumu bildirdi.

        Jandarmanın köpeklerin mahsur kaldığı anlara ilişkin görüntüleri itfaiye ile paylaşması üzerine araç gereç hazırlığı yapan ekipler, bayram tatiline köpekleri kurtarmak için kısa bir ara verdi.

        Dalgıç kıyafetlerini giyerek bindikleri bot ile köpekleri kurtarmak için olay yerine giden ekiplere ABB veterinerleri de eşlik etti.

        Barajın sulama kanallarına suyun verildiği kapakların önünde bekleyen köpekler, dalgıç ekiplerince bulundukları yerden kurtarılarak bota bindirildi.

        ABB veterinerlerince olay yerinde sağlık muayeneleri yapılan köpekler, ABB Geçici Hayvan Bakım Evi'nde koruma altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler