Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde insanlık için atılabilecek tüm adımları atmaya devam edeceğiz. Sadece ülkemiz için değil insanlık için atacağımız adımlarla geleceği hep birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmaya ilişkin paylaşımda bulundu.

        Erdoğan'ın tüm dünyaya hitaben yaptığı konuşmanın evrensel bir haykırışın dışa vuruşu olduğunu vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

        "Netanyahu ve katliam şebekesinin ortak tepki ile durdurulması gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanımız, verdiği mesajlarla uluslararası arenada söz sahibi tüm ülkeleri göreve davet etmiştir. Bu bağlamda, verdiği evrensel mesajlarla insani dayanışma ve barış vurgusu yaparak BM'nin kuruluş amacını bir kez daha hatırlatan Cumhurbaşkanımız, insan hakları örgütlerini ve uluslararası basın kuruluşlarını da göreve davet ederek insanlık tarihi için önemli bir sesin yükselme vakti geldiğine vurgu yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde insanlık için atılabilecek tüm adımları atmaya devam edeceğiz. Sadece ülkemiz için değil insanlık için atacağımız adımlarla geleceği hep birlikte inşa edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler