Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı üyeleri 13 Ekim'de gerçekleşecek Runkara Yarı Maratonu'na TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü üyesi gazilerle katılacak.

        TSK Mehmetçik Vakfından yapılan açıklamada, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla ilk kez 2023'te düzenlenen Runkara Yarı Maratonu'nun, bu sene 13 Ekim'de saat 08.00'de Ankara'da Millet Bahçesi'nde başlayacağı ve Anıtkabir çevresinde dönüş yaptıktan sonra yine Millet Bahçesi'nde sona ereceği kaydedildi.

        Açıklamada, 4 binin üzerinde, 45 farklı ülkeden koşucunun iştirak etmesi beklenen yarı maratonun 21, 10 ve 5 kilometrelik parkurlardan oluştuğu bildirildi.

        Maratonun 5 kilometrelik bölümünde, tekerlekli sandalye ve kanadiyen ile yer alacak gazilere, TSK Mehmetçik Vakfı çalışanları ile 20 emekli asker ve yakınının eşlik edeceği anlatılan açıklamada, bu sayede gazilerin spor yapma imkanı bulmasının ve toplumda farkındalık oluşturulmasının amaçlandığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler