Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Transfer Avrupa devleri Ferdi Kadıoğlu için geliyor! - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nda gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri her geçen gün artıyor.

        2

        Thiago Motta'nın yönetime 24 yaşındaki oyuncunun adını verdiği ve Juventus'un da bu konuda harekete geçmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

        3

        Ferdi için 30 milyon euro bonservis bedeli ödemek istemeyen İtalyan ekibinin, sarı-lacivertlilerin kapısını takas formülüyle çalacağı belirtildi.

        4

        Juventus, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği McKennie'nin yanı sıra 10 milyon euro da bonservis önereceği öğrenildi.

        5

        Ancak sarı-lacivertli yönetim, bu miktarı düşük buldu. Yönetimin talebi ABD'li oyuncunun yanında 15 milyon euro olduğu iddia edildi.

        6

        MANCHESTER UNITED TEKLİFE HAZIRLANIYOR

        Öte yandan, Premier League devi Manchester United, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlanıyor.

        7

        Avrupa'nın yakından ilgilendiği Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu için Manchester United vites artırdı.

        8

        Mirror'un haberine göre; İngiliz devi, Fenerbahçe'deki başarılı performansını EURO 2024'te taçlandıran Ferdi Kadıoğlu için teklif yapmaya hazırlanıyor.

        9

        Haberin detayında bir diğer Premier League ekibi Arsenal'in 21-25 milyon sterlin bandında bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor ancak Manchester United'ın bu teklifin üzerine çıkarak Fenerbahçe'nin geri çeviremeyeceği bir teklif sunmayı planlıyor.