Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt'ta "basit yaralama" suçuna karışan şüpheli, İsrail saldırıları altındaki Gazze için bir yardım derneğine bağışta bulunarak yargılanmaktan kurtuldu.

        Kentte lokanta işleten M.E.Y ile A.Y, E.A. tarafından darp edildikleri iddiasıyla Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

        Şüpheli E.A'nın üzerine atılı "basit yaralama" suçu uzlaştırma kapsamına girdiği için dosya Uzlaştırma Bürosuna gönderildi.

        M.E.Y ve A.Y, uzlaştırmacıya şüpheli E.A'nın İsrail saldırıları altındaki Gazze için bir yardım derneğine bağış yapması halinde uzlaşmayı kabul edeceğini iletti.

        Teklifi kabul eden E.A, uzlaştırma kararı kapsamında Gazze için Umuda Koşanlar Derneği'ne 3 bin lira bağışta bulunarak yargılanmaktan kurtuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler