Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Güroymak ilçesinde öğrencilere yönelik gökyüzü gözlem etkinliği düzenlendi.

        Gölbaşı Ortaokulunda yapılan konferansa katılan Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Dr. Öğretim Üyesi Cihan Önen, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

        Okulda açılan sergiyi gezen öğrenciler, daha sonra Önen'in beraberinde getirdiği teleskopla gökyüzünü gözlemleme fırsatı buldu.

        Okul müdürü Çetin Kuşçu, bu tür etkinliklerle öğrencilerin bilimsel merakını artırmak ve onlara farklı deneyimler sunmak istediklerini söyledi.

        Katkılarından dolayı Önen'e teşekkür eden Kuşçu, "Öğrencilerimizin bu etkinlikten çok keyif aldıklarını ve unutamayacakları bir anı olarak hatırlayacaklarını düşünüyorum. Okulumuzda düzenlenen etkinlik öğrencilere hem eğitici hem de eğlenceli bir deneyim sunarak astronomi ve bilimle olan bağlarını güçlendirdi. Bu tür etkinliklerin devam etmesi öğrencilerin bilimsel gelişimine büyük katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler