Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu'da yarın "Mesleki Eğitimin Geleceği Çalıştayı" düzenlenecek.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mesleki eğitimin mevcut durumunun değerlendirilmesi, karşılaşılan sorunların tespit edilip çözüm yollarının aranması amacıyla Bolu Valiliği koordinesinde çalıştay düzenleneceği belirtildi.

        Bolu Dağı'ndaki bir otelde gerçekleştirilecek çalıştayda, eğitimdeki yeniliklerin ve gelişmelerin yakından takip edilerek öğrencilerin çağın gereksinimlerine uygun yetkinlikler kazanmasını sağlamak için atılacak adımların planlanacağı bildirildi.

        Ayrıca, akademisyenlerin, sektör temsilcilerinin, öğretmenlerin ve diğer paydaşların, mesleki eğitimin kalitesini, etkinliğini artıracak projeleri ve stratejileri belirlemek için görüş alışverişinde bulunacağı aktarıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler