Bursa'da hırsızların bu rahatlığı pes dedirtti
Bursa'da kendi otomobiliyle sokağa gelen ve başka bir hafif ticari araçtan hırsızlık yapan 2 şüphelinin rahatlığı görenleri hayrete düşürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa’da kendi otomobiliyle sokağa gelen ve başka bir hafif ticari araçtan hırsızlık yapan 2 şüphelinin rahatlığı görenleri hayrete düşürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, saat 01.40 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, 2 hırsızlık şüphelisi; gece saatlerinde sokağa kendi otomobilleriyle geldi. Otomobilden inen şüphelilerden biri, hırsızlık yapacağı 16 ANB 542 plakalı hafif ticari aracın kapısını açarak girdi. Diğer şüpheli ise kendi otomobiliyle sokakta geri dönerek arkadaşının hırsızlık amaçlı girdiği hafif ticari araçtan çıkmasını bekledi. Araçtan çıkan hırsızlık şüphelisi arkadaşının gelmesinin ardından sokaktan hızlıca uzaklaşarak kayıplara karıştılar.
Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.