Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korgun'da vahşi çöp stoklamaya son verildiği bildirildi.

        Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, üretken belediyecilik anlayışıyla göreve geldiği ilk günden itibaren yapılan çalışmalarla vahşi çöp depolama alanındaki çöplerin üzeri toprakla kapatılarak vahşi çöp stoklamaya son verildiğini belirtti.

        Toplanan çöplerin de Çankırı Çöp Birliği'nin depolama alanına nakledildiğini aktaran Kozan, "Eksikliğini gördüğümüz belediye imkanlarımızla bunker ve rampa çalışmalarımızı tamamladık. Taleplerimiz üzerine bugünden itibaren treyler gönderilmiştir. Topladığımız çöplerimizi bundan sonra treylere boşaltamaya başladık. Bizlere desteğini esirgemeyen ve emeği geçen Valimiz Sayın Mustafa Fırat Taşolar'a, yönetim kurulu üyelerine, Birlik Müdür Vekili Mehmet Şahin'e teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler