Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'da ortaokul öğrencileri lavanta üretimini yerinde deneyimledi.

        "Okul Vitrinleri Projesi" kapsamında MKE Tophane Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Şehit Mehmet Ata Tarım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

        Ziyarette ortaokul öğrencileri, lavanta filizlendirme, lavanta yağı ve lavanta suyu üretimi üzerine uygulamalı etkinlikler gerçekleştirdi.

        Daha sonra okulun kimya laboratuvarında distilasyon makinesi ile lavanta yağı ve hidrosol üretim aşamaları öğrencilere uygulamalı olarak gösterildi.

        Üretilen lavanta yağı öğrenciler tarafından şişelenerek hazır hale getirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler