Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırının şüphelilerinden biri yakalanarak tutuklandı.

        Gümüşçay Mahallesi'ndeki saldırının faillerinin yakalanması için çalışma yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden İ.D'yi saklandığı apart otelde yakaladı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.D, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        Şüphelinin ifadesinde, arkadaşı M.K'nin olay günü kullandığı otomobilde bulunduğunu, M.K'nin yaya haldeki baba ve oğlunun yanına yaklaştığını, silahla ateş ettiğini ve araçla uzaklaştıktan sonra ayrı yerlerde saklandıklarını söylediği öğrenildi.

        Cinayeti işlediği öne sürülen M.K'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

        Olayda yaralanan baba Emrah Görmez'in Pamukkale Üniversitesi Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

        Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi'nde, 18 Haziran'da Emrah Görmez ve oğlu Muhammet Hüseyin Görmez (16), sokakta yürüdükleri sırada silahlı saldırıya uğramış, yaralanan baba ve oğlu sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış ancak Muhammet Hüseyin Görmez kurtarılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler