Amed Sportif Faaliyetler, Belçika liginden Charly Keita'yı transfer etti
1'inci Lig'de mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, Belçika ekiplerinden Beerschot VA'nın 25 yaşındaki forvet oyuncusu Charly Keita'yı transfer etti.

1’inci Lig’de mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, Belçika ekiplerinden Beerschot VA’nın 25 yaşındaki forvet oyuncusu Charly Keita'yı transfer etti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Hoş geldin Charly Keita! Daha önce Jupiler Pro Ligi’nde Beerschot forması giyen forvet oyuncusu Charly Keita, artık Amedspor forması giyecek. Kulübümüzün başarısı için ter dökecek olan Charly Keita’ya başarılar diliyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” denildi.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.