Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Mallorca Adası'ndaki toplu seks skandalı yetkilileri harekete geçirdi, Toplu seks skandalı Mallorca'yı harekete geçirdi, mallorca adası toplu seks, mallorca adası bedava içki için oral seks, mallorca adası seks skandalı
        1

        İspanya'nın Mallorca Adası'nda 18 yaşındaki bir genç kadının gittği barda 24 erkeğe oral seks yaparken çekilen görüntüleri Avrupa basınına 'büyük skandal' olarak yansımıştı.

        2

        Bu hareketi bedava alkol karşılığında yaptığı belirtilen Kuzey İrlandalı kadının ailesi, kızlarını affederken; olayın gerçekleştiği Magaluf beldesinin bağlı olduğu Caliva kasabasında benzer vakaların yaşanmaması için yasal düzenlemeler yapıldı.

        3

        "Carnage Magalluf" isimli bir şirketin düzenlediği parti sırasında gerçekleştiği tahmin edilen olayın hemen ardından gerekli soruşturmaların başlatılması için polise talimat veren Calvia Belediye Başkanı Manuel Onieva, kasabadaki barlarda bu tip partiler organize eden firmalara yönelik daha sıkı kontroller yapılabilmesi için yerel yönetime daha fazla yetki veren bir yasanın yürürlüğe sokulduğunu söyledi.

        4

        Mallorcalı yetkililerin de İspanya Turizm Bakanlığı ve İngiltere'nin Madrid Büyükelçiliği ile temasa geçerek, adanın imajını düzeltmek için atılabilecek adımları ele aldığı belirtildi.

        5

        Yetkililerin özellikle aileleri Magaluf'un sadece seks ve ucuz alkolden ibaret olmadığına ikna etmek istedikleri ifade edildi.

        6

        Mallorca Adası'nı da kapsayan Balear Adaları hükümetinin sözcüsü Nuria Riera da görüntülerin ortaya çıkmasının ardından bu tür olayların tekrarlanmaması için "ne gerekiyorsa yapacaklarına" dair söz vermişti.

        7

        Tüm dünyada büyük yankı uyandıran yaklaşık 2.5 dakikalık videonun, barların genç kadınları bedava alkol karşılığında seks aktivitelerine teşvik ettiği "mamading" adlı oyun sırasında çekildiği düşünülüyor.

        8

        Partiyi düzenleyen Carnage Magalluf şirketi ise, görüntülerdeki genç kadının sarhoş olmadığını ve kendi iradesiyle hareket ettiğini savundu.

        9

        Genç kadın 24 erkeğe oral seks yaptığı sırada orada olduğunu ancak oyuna katılmadığını söyleyen İngiliz reality şov yıldızı Jay Gardner konuk olduğu bir televizyon programında, skandal görüntülerle ilgili düşüncelerini paylaştı. Yurt dışına giden genç İngilizlerin daha sakin olması gerektiğini belirten 28 yaşındaki Gardner, görüntülerdeki kadın ve erkekleri kınadığını ifade ederek, söz konusu 'seks oyunlarının' yasaklanması gerektiğini söyledi

        10

        Genç kadının aile fertlerinin ise yaşananlardan ötürü büyük yıkım yaşadıkları ancak kızlarını affettikleri bildirildi.

        11

        İrlanda basınına konuşan bir aile dostu, "Bir an için şeytana uydu ve zayıflık gösterdi. Korkunç bir hata yaptı ama ailesi onu tamamen affetti. Kızlarını seviyorlar ve onu inançları doğtultusunda koruyacaklar" dedi.

        12

        Genç kadının babasının ise basına konuşmayı reddederek, "tanrıya kendilerine yol göstermesi ve güç vermesi" için dua ettiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ