Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Elon Musk'tan yeni Yusuf Dikeç paylaşımı | Dış Haberler

        Yusuf Dikeç-Şevval İlayda Tarhan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanmış, Dikeç'in oyunlar sırasında ekipman kullanmadan, elleri cebinde rahat duruşuyla dünya gündemine oturmuştu.

        Yusuf Dikeç'in sosyal medya platformu X'te Elon Musk ile arasında geçen diyalog çok konuşulurken, Musk'tan bir kez daha Dikeç paylaşımı geldi.

        Musk, Dikeç'in yapay zeka ile hazırlanan videosunu paylaştı, Musk'ın paylaşımı saatler içinde 80 milyonun üzerinde kişi tarafından izlendi. Bu sayının kısa süre içinde 100 milyonu aşması beklenirken Türkiye'nin tanıtımına katkısının ise sayılarla ölçülemeyecek boyutta olduğu görülüyor.

        MUSK: İSTANBUL'A GELMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

        Dikeç dün sosyal medya hesabından Elon Musk'a "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları olimpiyatlarda elleri ceplerinde madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" sorusunu sormuştu.

         Yusuf Dikeç dünya gündeminde!
        Yusuf Dikeç dünya gündeminde! Haberi Görüntüle
        REKLAM
         Yusuf Dikeç sordu, Musk yanıt verdi
        Yusuf Dikeç sordu, Musk yanıt verdi Haberi Görüntüle

        Musk'ın Dikeç'e yanıtı ise gecikmemiş ve "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak" ifadelerini kullanmıştı.

        Musk bir diğer yanıtında ise, "İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri" demişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ