Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel En son 2 kişi hayatını kaybetmişti: Bolu'daki 'ölüm kavşağı' kapatılıyor | Son dakika haberleri
        1

        Bolu'da D-100 kara yolu Sanayi yan yol kavşağında, 2 Temmuz'da İbrahim Ö. idaresindeki otomobil, kavşaktan sanayi yönüne dönüş yapan Engin Gökdemir (60) yönetimindeki otomobille çarpıştı.

        2

        Kazada otomobil sürücülerinden Engin Gökdemir ile aynı araçta bulunan Sabri Gökdemir yaşamını yitirdi, sürücülerden İbrahim Ö. otomobilde bulunan Ünal K. ve Özay Ö. ise yaralandı.

        3

        Aynı kavşakta daha önce de çok sayıda ölümlü, yaralamalı ve hasarlı kaza meydana gelirken, 2 Temmuz'daki kaza sonrası Karayolları Bölge Müdürlüğü kavşağın kapatılmasına karar verdi.

        4

        Karayolları ekipleri, iş makineleri ile kavşağın kapatılması için çalışma başlattı.

        5

        Sabah saatlerinde esnaftan bazıları kavşağın kapatılmasına tepki gösterirken, polis ekipleri çalışmanın yapıldığı alanda güvenlik önlemi aldı.

        6

        "YOLUN KAPANMASI SANAYİYİ BÜYÜK DERECEDE ETKİLEYECEK"

        Yolun kapatılmaması gerektiğini söyleyen İzzet Baysal Merkez Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Zafer Aydın, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Yolun kapanması sanayiyi büyük derecede etkileyecek. Burada araç yığılmaları olacak. Bazı sürücülerin hız tutkusu yüzünden burada sanayi kavşağı kapatılıyor. Böyle bir şey olmaz. Işıklarda da kazalar oluyor. İlk önce şoförlerimizin eğitilmesi gerekiyor. Eğitimsiz şoförlerin yüzünden yol kapatılıyor" dedi.