Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Eski sevgiliye yeni yıl mesajları | En romantik, anlamlı, resimli, duygusal, aşk dolu sevgiliye yılbaşı mesajları ile kutlama sözleri
        1

        Yılbaşı, ilişkilerin, anıların ve duyguların özel olduğu bir dönemdir. Eski sevgiliye gönderilen yeni yıl mesajları, geçmişteki hatıraları canlandırarak duygusal bir bağ kurabilir ve özel anıları tekrar hatırlamanızı sağlayabilir. Bu mesajlar, romantizm dolu, anlamlı ve duygusal cümlelerle dolu olabilir; birlikte yaşanan güzel günleri hatırlatırken geleceğe dair umut ve mutluluk dolu dilekler içerebilir. İşte, eski sevgiliye yeni yıl mesajları | En romantik, anlamlı, resimli, aşk dolu yılbaşı mesajları ve kutlama sözleri...

        2

        "Ayaklarınla gitseydin yetişirdim, ama sen başkasıyla gittin. Yeni yılda ona da aynısını yapma!"

        3

        "Yeni bir yıla adım attığımız bu gün, yüreğimdeki güzellikleri paylaştığımız her anı hatırlıyorum. Yeni yılda da sevgi dolu anılarla dolu olman dileğiyle."

        4

        "Geçmiş yılın hatıraları hala kalbimizin derinliklerinde, yeni bir yılın başlangıcıyla birlikte umutla doluyum. Yeni yılda mutluluk, sağlık ve huzur sana daim olsun."

        5

        "Bu yeni yılda, geçmişte yaşadığımız her anın güzelliği ve bize kattıklarıyla ilerlemek istiyorum. Yeni yılın sana sevgi, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum."

        6

        "Yeni yılda seni düşünmekten ve yüreğimdeki anıları sevgiyle hatırlamaktan başka bir dileğim yok. Yeni yılın sana huzur ve umut getirmesini dilerim."

        7

        "Yeni yılın ilk ışıkları umut dolu olsun. Geçmiş yılın güzelliklerini hatırlayarak, yeni yılda senin için sadece güzellikler dileyerek başlamak istiyorum."

        8

        "Yeni yılın ilk anıları, geçmişin en güzel anılarıyla dolu olsun. Kalbim, seninle geçirdiğimiz her anıyla çarpmaya devam ediyor. Mutlu yıllar, sevgilim."

        9

        "Yılbaşı gecesi, kalbim seninle daha da coşkulu atıyor. Seninle geçirdiğimiz her yeni yıl, unutulmaz anılarla dolu. Yeni yıl, sana olan sevgimle dolu olsun."