Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Esra Bilgiç'in yanıtı gündem oldu - Magazin haberleri
        1

        Esra Bilgiç, Twitter'da bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtla gündem oldu. Marmara Üniversitesi'nde eğitim hayatını sürdüren ünlü oyuncu, "Geçen okulda beni vale sandı, aracının anahtarını uzattı; 'Park et' diye. Park etmedim..." şeklinde paylaşımda bulunan bir takipçisini cevapsız bırakmadı.

        2

        "BELKİ SİNEMA SEKTÖRÜ YENİ BİR SENARİST KAZANIR!"

        Esra Bilgiç, "Merhaba... Okula aracımla gelmiyorum, Marmaray ile geliyorum. Bugün İdare Hukuku mazeret sınavım var. Bir saate fakültede olacağım. Sizinle tanışmak isterim. Belki bu vesileyle sinema sektörü yeni bir senarist kazanır" mesajını paylaştı.

        3

        "HUKUK HAYATIN KENDİSİ"

        Öte yandan Bilgiç, daha önce, "Hukuk hayatın kendisi. Verdiğim en doğru kararlardan biri hukuk fakültesine başlamaktı. Kardeşim de hukuk öğrencisi. O benden önce mezun olacak. Birlikte çalışmayı planlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "PRENSİPLERİM VAR"

        Ayrıca oyuncu, "Net duruşunuzun yanı sıra çok pozitif bir gülüşünüz var. Hayata karşı kendi kurallarını belirleyen biri misiniz?" sorusuna, "Katı kurallarım yok ama prensiplerim var. İş ve okul hayatım için disiplinli ve programlı ilerlemeyi seviyorum" yanıtını vermişti.

        5

        "BÜYÜK BİR ŞANS"

        Bilgiç, rol aldığı diziler sayesinde yurtdışında da bir hayran kitlesi olmasından mutluluk duyduğunu ifade etmiş ve "Ülkemdeki projede sergilediğim performansımla aldığım karşılığı yurtdışında da almak büyük bir şans. Bu sahip olunması çok zor bir mücevher gibi. Ben bu mücevhere özveriyle bakıyorum" demişti.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ