Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Spor Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı şifresiz canlı izle! THY EuroLeague 3. Hafta Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
        1

        Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 3. hafta mücadelesinde Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibini konuk ediyor. Ligde çıktığı iki maçı da kazanan sarı-lacivertliler, Kızılyıldız’ı da geçerek 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Temsilcimiz şu ana kadar modern EuroLeague’de Kızılyıldız ile 18 kez karşılaştı ve bu mücadelelerin 12’sinden galip ayrıldı. Peki THY EuroLeague Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı canlı izle ekranı ve karşılaşmaya ilişkin tüm detaylar…

        2

        FENERBAHÇE BEKO - KIZILYILDIZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı, 15 Ekim 2024 Salı günü yani bu akşam saat 20.45’te başlayacak.

        Karşılaşmayı Piotr Pastusiak (Polonya), Carlos Cortes (İspanya), Thomas Bissuel (Fransa) hakem üçlüsü yönetecek.

        3

        FENERBAHÇE BEKO - KIZILYILDIZ MAÇI HANGİ KANALDA?

        Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı, S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

        Fenerbahçe Beko’da sakatlığı bulunan Scottie Wilbekin ve kas yaralanması tespit edilen Marko Guduric bu mücadelede forma giyemeyecek.

        4

        FENERBAHÇE BEKO - KIZILYILDIZ MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

        Aşağıda yer alan link aracılığıyla Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız basketbol maçını canlı olarak izleyebilirsiniz.

        https://www.ssportplus.com/

        5

        SARI LACİVERTLİLER 2'DE 2 YAPTI

        EuroLeague'deki ilk maçında Olympiakos'u ağırlayan Fenerbahçe Beko, sahadan 82-71'lik skorla galip ayrılmayı başardı. Böylelikle temsilcimiz, yeni sezona galibiyetle başladı.

        Fenerbahçe'de maçı 19 sayı, 5 ribaund ve 7 asistle tamamlayan Wade Baldwin, sahanın en skorer ismi oldu. Nigel Hayes-Davis 15 sayı, 2 ribaund; Bonzie Colson ise 10 sayı, 9 ribaundla mücadele etti.

        İkinci haftada ise İstanbul Derbisi'nde Anadolu Efes'e konuk olan Fenerbahçe Beko, sahadan 78-83'lük skorla galip ayrıldı. Galibiyette Bonzie Colson 16, Wade Baldwin 15, Nigel Hayes-Davis ve Arturs Zagars 11'er sayı üretti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ