Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Transfer Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler! Allan Saint-Maximin ve Merih Demiral... - Son dakika transfer haberi - Futbol Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde gaza bastı...

        2

        Kadrosuna kanat takviyesi yapmayı planlayan sarı-lacivertliler, bir süredir gündeminde yer alan Allan Saint-Maximin'in transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

        3

        TAKIM ARKADAŞLARINA VEDA ETTİ

        Suudi Arabistan basını, Fransız yıldızın Jose Mourinho ile görüştükten sonra Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ettiğini yazdı.

        4

        Bu gelişme üzerine Allan Saint-Maximin'in takım arkadaşlarına veda ettiği belirtildi.

        5

        SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

        Transferin detaylarına da yer verilirken, Fenerbahçe'nin Saint-Maximin'i satın alma opsiyonuyla kiralayacağı belirtildi.

        6

        Suudi Footbal World'ün haberine göre Saint-Maximin, yıllık 10.5 milyon euro olan maaşından Mourinho'nun Fenerbahçe'sine katılmak için feragat edecek.

        7

        'F.BAHÇE 4.5 MİLYON EURO ÖDEYECEK' İDDİASI

        Maaşını 7 milyon euro seviyesine indirmeyi kabul eden yıldız futbolcuya Fenerbahçe yıllık 4.5 milyon euro önerdi. Aradaki farkı ise Al-Ahli'nin ödeyeceği vurgulandı.

        8

        Fenerbahçe, satın alma opsiyonu için ise Al-Ahli'ye 15 milyon euro ödemeyi teklif etti. Opsiyon kullanılırsa bu bedelin 5 milyon euroluk kısmı Maximin’e, geri kalanı ise Al-Ahli’nin kasasına gidecek.

        9

        Sarı-lacivertli takımın bu transferi kısa süre içinde sonuçlandırması bekleniyor.

        10

        31 MAÇTA 14 GOLE KATKI

        Temmuz 2023'te Newcastle United'dan Al-Ahli'ye 27.2 milyon euroya transfer olan Saint-Maximin, 31 maçta; 4 gol attı, 10 asist yaptı.

        11

        Allan Saint-Maximin'in kulübündeki sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

        12

        MERİH DEMİRAL BOMBASI

        Saint-Maximin'de sona yaklaşan Fenerbahçe, Fransız yıldızın Al-Ahli'den takım arkadaşı Merih Demiral'ı da gündemine aldı.

        13

        Milli Takım'ın EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 mağlup ettiği son 16 turu maçında attığı gollerle ay-yıldızlıları zafere taşıyan Merih, yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyebilir.

        14

        Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al-Ahli'nin, 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye görüşme için izin verdiği belirtildi.

        15

        Sarı-lacivertli yöneticiler, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini bitirmek için gaza bastı.