Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da rota Gabriel Sara'ya döndü - Galatasaray Haberleri

        Son iki sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve ilk 11'de sağ bek ile orta saha takviyeleri yapmayı planlayan Galatasaray, orta saha transferine yoğunlaştı.

        Okan Buruk'un raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten sarı-kırmızılılar Avrupa olduğu kadar Güney Amerika'daki oyuncular için de kulüplerle dirsek teması halinde.

        ZENIT'İN İNADI GÖRÜŞMELERİ TIKADI

        Wendel'in Rusya'nın durumu nedeniyle Zenit'ten ayrılmak istemesini değerlendirmek isteyen ve masaya oturan sarı-kırmızılılar, Zenit'in 25 milyon Euro'nun altına düşmemesi nedeniyle rotasını alternatif isimlere çevirdi.

        REKLAM

        Wendel'e benzer oyun anlayışına sahip olan Gabriel Sara'yı gündemine alan Galatasaray, Norwich City'yle de görüşmelere başladı.

        20 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE!

        Premier Lig'e geri dönmek adına yapılan yüksek bedelli yatırımlardan biri olan Gabriel Sara için Norwich City'nin bonservis bedeli beklentisi de 20 milyon Euro'nun üzerinde...

        Transfer pazarının şu anda çok hareketli olması nedeniyle görüşmelerin yüksek rakamlardan olduğunu düşünen sarı-kırmızılı yetkililer bu transfer için acele etmeyi planlamıyor.

        Galatasaray, Gabriel Sara'yı transfer hedefi olarak belirleyen diğer kulüplerin de şu an için 20 milyon Euro'nun üzerine çıkmayı istememesiyle birlikte önümüzdeki süreçte oyuncunun değerini düşebileceğini düşünüyor.

        2022-23 sezonunun başında Sao Paulo'dan Norwich'e transfer olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, İngiliz ekibinin forması ile toplamda çıktığı 96 karşılaşmada 21 gol ve 17 asistlik performans sergiledi.

        Diğer yandan sarı-kırmızılılar Zambo Anguissa, Philip Billing ve Azzedine Ounahi'nin durumlarını da yakından takip ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ