Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Transfer Galatasaraylı Torreira, Boca Juniors'a mı gidiyor? Arjantin'den flaş iddia! - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray'ın orta sahadaki değişmez ismi Lucas Torreira, Arjantin devi Boca Juniors'ın gözdesi haline geldi. Arjantin basını, Boca'nın Uruguaylı futbolcuyu kadrosuna katmak için önemli mesafe kat ettiğini yazdı.

        2

        El Crack Deportivo gazetesinin haberine göre; Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme, 28 yaşındaki futbolcunun transferi için yoğun mesai harcıyor.

        3

        Boca'nın herhangi bir olumsuzluk yaşanması halinde ise Torreira'nın alternatifi olarak Roma'nın yıldızı Leandro Paredes'i belirlediği ifade edildi.

        4

        10 MİLYON DOLARI GÖZDEN ÇIKARDILAR

        Arjantin ekibinin, Torreira'nın bonservisi için Galatasaray'a en az 10 milyon dolarlık bir teklif yapmaya hazırlandığı da gelen haberler arasında...

        5

        RIQUELME SÜREKLİ TEMAS HALİNDE

        Dünyanın birçok ülkesinde spor yayını yapan ESPN'in Arjantin'deki kanalında da Torreira ve Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme arasındaki samimiyete dikkat çekildi.

        6

        Canlı yayında geçilen bilgiye göre Riquelme, yaklaşık 1 yıldır Torreira ile temas halinde. Boca'nın, 2025 yılı içerisinde Uruguaylı orta sahanın transferini bitirmeyi net olarak hedeflediği ifade edildi.