Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen'i ziyaret eden Belediye Başkanı Doğan, ardından AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci, Abdulhamit Gül, Ali Şahin, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Sermet Atay ile Meclis'teki makamlarında bir araya geldi.

        Ziyaret ve temaslarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Doğan, "İlçemizde yapılacak projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunarak şehrimiz adına çok verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Bu kapsamda Nizip ortak paydasında her zaman bir ve beraber olacağımız milletvekillerimize ev sahiplikleri, ilgileri ve samimiyetleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        TBMM'deki ziyaretlerinin ardından CHP Genel Merkezi'ne geçen Doğan, burada da partisinin Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Zeybek ve Ensar Aytekin'i ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler