Hüseyin Çelik artık danışman değil
Başbakan Davutoğlu'nun yeni danışmanları belirlendi. Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız da yeni danışmanlar arasında

Çimen ÇETİN / HABERTÜRK TV
AK Parti'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni danışmanları belirlendi. AK Parti Ankara milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı Mücahit Arslan ve Ertan Aydın ile birlikte eski Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu Davutoğlu'nun danışmanı olarak görev yapacak.
TANER YILDIZ DA DANIŞMAN OLDU
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da Genel Başkan Danışmanı olarak atandı. Eski Konya Milletvekili Kerim Özkul aynı kadrodan danışmanlık görevine devam eden tek isim oldu.
ÇELİK: GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE
Daha önce bu görevi yürüten ve son açıklamalarıyla konuşulan Hüseyin Çelik, Davutoğlu'nun yenilenen ekibinde yer almadı. Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada "15 gün önce gördüğüm lüzum üzerine istifa dilekçesi vererek ayrıldım" dedi. Çelik ile birlikte Akif Gülle, Halide İncekara ve Güldal Akşit'in görevleri sona ermiş oldu.