Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hastane Randevusu Alma Sistemi

        MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS sistemi nedir? MHRS ne işe yarar? Devlet hastanelerinden randevu almak için ne yapmalıyım? MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS randevusu nasıl iptal edilir? MHRS randevu sistemi 2014. MHRS randevusu nasıl alınır?

        Hastaneden Nasıl Randevu Alırım . MHRS Randevu sistemi ile ilgili detaylar haberimizde. Hastane Randevusu alma ve Sağlık Bakanlığı MHRS Randevu sistemi. Randevu sistemi nasıl kullanılır. Kolay randevu alma. Randevu iptal ettirme haberimizde..MHRS randevusu al 2014. MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS sistemi nedir? MHRS ne işe yarar? Devlet hastanelerinden randevu almak için ne yapmalıyım? MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS randevusu nasıl iptal edilir?MHRS randevu sistemi 2014. MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS randevusu almak için ne yapmak gerekir? Devlet hastanelerinden randevu nasıl alınır? 2014 MHRS sistemi nedir? MHRS'den nasıl randevu alınır? MHRS randevusu nasıl alınır? Devlet hastaneleri hafta sonu açıkmı?

        2014 26 MayısHastaneden Nasıl Randevu Alırım . MHRS Randevu sistemi ile ilgili detaylar haberimizde. Hastane Randevusu alma ve Sağlık Bakanlığı MHRS Randevu sistemi. Randevu sistemi nasıl kullanılır. Kolay randevu alma. Randevu iptal ettirme haberimizde..MHRS randevusu al 2014. MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS sistemi nedir? MHRS ne işe yarar? Devlet hastanelerinden randevu almak için ne yapmalıyım? MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS randevusu nasıl iptal edilir?MHRS randevu sistemi 2014. MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS randevusu almak için ne yapmak gerekir? Devlet hastanelerinden randevu nasıl alınır? 2014 MHRS sistemi nedir? MHRS'den nasıl randevu alınır? MHRS randevusu nasıl alınır? Devlet hastaneleri hafta sonu açıkmı?

        MHRS Randevu sistemi ile ilgili detayları haberimizin detayından bulabilirsiniz. Hastane Randevusu alma ve Sağlık Bakanlığı MHRS Randevu sistemi haberimizin içeriğinde…

        Devlet hastanelerinin tek çatı altında toplanmasının ardından MHRS sistemi sayesinde tek telefon ile istediğiniz hastaneden randevu almanız mümkün. MHRS alo 182 numarası ile size en yakın hastaneden randevu alarak hastalığınıza çare bulabilirsiniz. MHRS sisteminden hekim seçiminizi bile yapabilirsiniz. MHRS hakkında merak ettiğiniz herşey burada.

        HASTANE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

        MHRS randevu için aşağıdaki linke tıklayın! Merkezi Hekim Randevu Sistemi ilk kez giriş yapılırken her vatandaş için ayrı bir hesap açılır. Bunun için ilgili yönlendirme adımları takip edilir. Hesap açıldıktan sonra "Randevu Al" butonunu kullanarak T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır. İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır.

        HASTANE RANDEVU TELEFONU NE?

        Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından ALO 182 aranır.Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. Kimlik Numarası verilir.Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir.Operatör uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa bildirir.Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

        Hastane İçi Randevu Alımı;

        Hastanelerde görevlendirilen personel yardımı ile kontrol ve konsültasyon randevuları yanında muayene randevusu da alınabilir.

        MHRS'ye nasıl kayıt olunur?

        TC kimlik numaranızı girmek zorunlu Ardından da aşağıdaki alanları dolduracaksınız. Bu işlemi yaptığınızda üyeliğin gerçekleşmiş olacak. Sonra ana sayfaya dönüp MHRS randevu al butonuna tıklayıp TC numaranızı ve parolanızı girerik randevunuzu alabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ