Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY'ın Yayladağı ilçesine 107 kilometre uzaklıkta Suriye’nin Hama şehrinde gece yarısı 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hatay ve ilçelerinden de hissedilen depremde Türkiye sınırlarında ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

        Afet ve Acil Durum Yöhetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre Suriye Hama kentinde saat 23.55’te 5.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem merkez üssüne 107 kilometre mesafede bulunan Hatay’ın yayladağı ilçesi ile kent genelinde de hissedildi. Yerin 19 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle birlikte Hatay ve ilçelerinde bazı vatandaşlar sokaklara çıktı. Depremde ilk belirlemelere göre Türkiye sınırları içerisinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler